Brevan Howard: Πρόωρο κλείσιμο fund με απόδοση 20%

Το fund περιλαμβανόταν σε μια σειρά επιτυχημένων trades που έκανε ο διαχειριστής πάνω στην ανάκαμψη των χρεογράφων με εγγυήσεις σε πιστώσεις εμπορικών ακινήτων των ΗΠΑ CMBS μετά την κρίση real estate στην χώρα.

Brevan Howard: Πρόωρο κλείσιμο fund με απόδοση 20%

Το Brevan Howard, το τρίτο μεγαλύτερο hedge fund στον κόσμο, εκκαθαρίζει πρόωρα ένα fund ύψους 385 εκατ. δολ. που τοποθετήθηκε υπέρ της ανάκαμψης της αγοράς δανείων real estate στις ΗΠΑ, έχοντας προσφέρει στους επενδυτές αποδόσεις 20% στην 2ετία λειτουργίας του.

Το εφάπαξ fund, που εισήγαγε το Brevan το 2012, με προκαθορισμένη διάρκεια ζωής δυόμιση ετών, περιλαμβανόταν σε μια σειρά επιτυχημένων trades που έκανε ο διαχειριστής πάνω στην ανάκαμψη των χρεογράφων με εγγυήσεις σε πιστώσεις εμπορικών ακινήτων των ΗΠΑ (commercial mortgage-backed securities -CMBS) μετά την κρίση real estate στην χώρα.

Το Brevan Howard CMBS θα επιστρέψει κεφάλαια στους επενδυτές νωρίτερα, καθώς παρήγαγε ετήσιες καθαρές αποδόσεις 21,57% και 20% στις δύο τμηματικές τοποθετήσεις κεφαλαίων $335 εκατ. και $50 εκατ,. σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές του hedge fund.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v