ΜΥΤΙΛ: Στα €7,50 αυξάνει την τιμή-στόχο η IBG

Η προβλεπόμενη απομόχλευση και η πρόσφατη αναχρηματοδότηση του χρέους επιτρέπει στον όμιλο να εξετάσει νέες επενδυτικές ευκαιρίες, εκτιμά η IBG. Διατηρεί σύσταση "buy", ανεβάζει το στόχο για την τιμή στα 7,5 ευρώ.

ΜΥΤΙΛ: Στα €7,50 αυξάνει την τιμή-στόχο η IBG

Στα €7,50 από €5,50 προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο της μετοχής του ομίλου Μυτιληναίος η IBG, σε έκθεση της με ημερομηνία 10 Ιουνίου στην οποία διατηρεί σύσταση «buy».

Η χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεση της πως η αύξηση της τιμής-στόχου αντανακλά την υψηλότερη αποτίμηση των τριών βασικών δραστηριοτήτων του ομίλου.

Παράλληλα, επισημαίνει πως εν μέσω ενός δύσκολου μακροοικονομικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Μυτιληναίος είναι σε θέση να παράγει ισχυρές ταμειακές ροές, κάτι που σημαίνει πως έχει σημαντικές προοπτικές ανόδου από την βελτίωση των συνθηκών στην παγκόσμια οικονομία και την ελληνική ανάκαμψη.

Επιπλέον, η IBG προσθέτει πως η προβλεπόμενη απομόχλευση και η πρόσφατη αναχρηματοδότηση του χρέους επιτρέπει στον όμιλο να εξετάσει νέες επενδυτικές ευκαιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v