ΗΠΑ: Αυξήθηκαν 440% οι αφαιρέσεις τατουάζ!

Τις περισσότερες αφαιρέσεις κάνουν άτομα που ηλικιακά βρίσκονται στις δεκαετίες των 30 και 40. Το κόστος ξεκινά από τα $500 και ποικίλει αναλόγως με το χρώμα και το βάθος της μελάνης στο δέρμα.

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν 440% οι αφαιρέσεις τατουάζ!

Τα έσοδα από τις επεμβάσεις για αφαίρεση τατουάζ έχουν εκτιναχθεί 440% στα 75,5 εκατομμύρια δολάρια κατά την τελευταία 10ετία στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν.

Τα στοιχεία τα οποία συγκέντρωσε η εταιρία ερευνών IBISWorld, δείχνουν ότι η βιομηχανία «σβησίματος» τατουάζ εξακολουθεί να αναπτύσσεται ραγδαία και αναμένεται να φτάσει στα 83,2 εκατ. δολάρια μεσα στα ερχόμενα τέσσερα χρόνια, ευθυγραμμιζόμενη με την ανάπτυξη που εμφανίζεται στην ίδια την βιομηχανία των τατουάζ.

Συνολικά τα έσοδα του κλάδου των τατουάζ εκτιμάται ότι θα είναι 3,4 δισ. δολ. το 2014 με ετήσιο ρυθμό αύξησης μόλις 2,9%, αν και έχει αρχίσει να εκδηλώνεται εύρωστη ζήτηση για τατουάζ με περίπλοκα σχέδια, όπως τα 3-D τατουάζ, σύμφωνα με την IBISWorld, που θα μπορούσε να τονώσει την ζήτηση περαιτέρω.

Στην αμερικανική ήπειρο υπάρχουν περίπου 8.000 επιχειρήσεις τατουάζ, χωρίς να ξεχωρίζει καμία με ηγετική θέση.

Τις περισσότερες αφαιρέσεις κάνουν άτομα που ηλικιακά βρίσκονται στις δεκαετίες των 30 και 40, σύμφωνα με τις ενδείξεις. Το κόστος ξεκινά από τα $500 και ποικίλει αναλόγως με το χρώμα και το βάθος της μελάνης στο δέρμα. Το ιδανικό χρώμα για «σβήσιμο» είναι το μαύρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v