Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Goldman Sachs: Νεκρός ο γενικός διευθυντής Nicholas Valtz

Ο 39χρονος Valtz ήταν «εξαιρετικός σέρφερ» και βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Λονγκ Άιλαντ δεμένος με τους ιμάντες του «αετού» του. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός του «αετού» βρέθηκε ξεβρασμένος κοντά.

Goldman Sachs: Νεκρός ο γενικός διευθυντής Nicholas Valtz

Ο Nicholas Valtz, managing director του τμήματος πωλήσεων cross-asset της Goldman Sachs Group Inc. στην Νέα Υόρκη, βρέθηκε νεκρός, κατόπιν ερευνών της οικογένειάς του, που άρχισαν να τον αναζητούν όταν δεν επέστρεψε από εκδρομή για το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ.

Ο 39χρονος Valtz, βρέθηκε κοντά στο Λονγκ Άιλαντ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν «δεινός σέρφερ» και βρέθηκε να επιπλέει στο νερό δεμένος με τους ιμάντες του «αετού» του. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός του «αετού» βρέθηκε ξεβρασμένος κοντά.

Ο Valtz, που ήταν απόφοιτος του Χάρβαρντ, εντάχθηκε στον αμερικανικό επενδυτικό κολοσσό το 2000 και προάχθηκε σε γενικό διευθυντή πωλήσεων ενεργητικών το 2010. Η σύζυγός του, Sashi Valtz, επίσης εργάζεται στην Goldman Sachs, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v