Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νορβηγία: Πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση

Η υπηρεσία ασφαλείας της χώρας ανακοίνωσε δημόσια ότι έχει πληροφορίες πως άτομα που σχετίζονται με ακραία ομάδα Ισλαμιστών της Συρίας σχεδιάζουν τρομοκρατική επίθεση στην Νορβηγία.

Νορβηγία: Πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση

Η υπηρεσία αστυνομικής ασφαλείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι έχει πληροφορίες για «επικείμενη» τρομοκρατική απειλή που θα εκδηλωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η υπηρεσία ασφαλείας της χώρας, PST δήλωσε με επίσημη ανακοίνωση ότι έχει πληροφορίες, πως άτομα που σχετίζονται με ακραία ομάδα Ισλαμιστών της Συρίας σχεδιάζουν τρομοκρατική επίθεση στην Νορβηγία.

Η υπηρεσία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς, πού ή από ποιούς θα γίνει η επίθεση.

«Επειδή η πληροφορία δεν είναι συγκεκριμένη και απόλυτη, αν και είναι αξιόπιστη, είναι δύσκολο να συμβουλεύσουμε τους πολίτες της χώρας για το πώς θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα,» αναφέρει η ανακοίνωση. «Στο βαθμό που είναι δυνατόν, η υπηρεσία ασφαλείας θα ενημερώσει το κοινό για μελλοντικές εξελίξεις στην υπόθεση.»

Υπενθυμίζεται ότι πριν τρία χρόνια, στις 22 Ιουλίου 2011, ο μανιακός Anders Breivik προκάλεσε παγκόσμιο σοκ με την δολοφονία 77 αθώων ανθρώπων στην Νορβηγία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v