Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AbbVie: Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα αποτελέσματα β’ τριμήνου

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2013 ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories.

AbbVie: Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα αποτελέσματα β’ τριμήνου

Iσχυρά αποτελέσματα για το β’ τρίμηνο παρουσίασε ο φαρμακευτικός όμιλος AbbVie. Τα προσαρμοσμένα κέρδη 0,82 δολάρια ανά μετοχή ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις του ομίλου, ενώ μόλις τον περασμένο μήνα η εταιρεία έθεσε το σύνολο των κερδών για το έτος 2014 ανά μετοχή από 3,06 έως 3,16 δολάρια σε προσαρμοσμένη βάση, αντανακλώντας τις εύρωστες επιχειρηματικές επιδόσεις της.

Η AbbVie δημιουργήθηκε το 2013 ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Σε παγκόσμιο επίπεδο απασχολεί περίπου 25.000 εργαζομένους (110 εκ των οποίων στην Ελλάδα) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες.

«Ήταν ένα ακόμη ιδιαίτερα δυναμικό τρίμηνο για την AbbVie, καθώς οι πωλήσεις και τα κέρδη μας ανά μετοχή ξεπέρασαν την αρχική μας πρόβλεψη. Η συγχώνευση με την Shire, αποτελεί ενίσχυση των μακροπρόθεσμων προοπτικών ανάπτυξής μας», δήλωσε ο Richard A. Gonzalez, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie. «Τον περασμένο μήνα, αυξήθηκαν τα κέρδη ανά μετοχή για το 2014, αντανακλώντας τις ισχυρές επιχειρηματικές επιδόσεις μας. Εξακολουθούμε να αναμένουμε θετικές τάσεις για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς και επιπρόσθετη πρόοδο στον τομέα των υπό ανάπτυξη σκευασμάτων μας, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης του συνδυασμού μας για την Ηπατίτιδα C χωρίς ιντερφερόνη, από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v