Apple: "Φορτσάρει" την παραγωγή iPad ενόψει εορτών

Η Apple προσπαθεί να αναζωογονήσει τις πωλήσεις υπολογιστών tablet οι οποίες μειώθηκαν επί δύο συνεχόμενα τρίμηνα και να είναι έτοιμη για την κρίσιμη περίοδο των χριστουγεννιάτικων δώρων.

Apple: Φορτσάρει την παραγωγή iPad ενόψει εορτών

H Apple παρήγγειλε στους προμηθευτές της να επιταχύνουν την παραγωγή των νέων iPad, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα του Bloomberg.

Ήδη έχει αρχίσει η μαζική παραγωγή του νέου iPad με οθόνη 9,7 ιντσών το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στα τέλη του τρέχοντος τριμήνου, ενώ το νέο μοντέλο iPad 7,9 ιντσών αναμένεται να μπει στην παραγωγή σύντομα και να τεθεί σε κυκλοφορία μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με τις κινήσεις αυτές, η Apple προσπαθεί να αναζωογονήσει τις πωλήσεις υπολογιστών tablet οι οποίες μειώθηκαν επί δύο συνεχόμενα τρίμηνα και να είναι έτοιμη για την κρίσιμη περίοδο των χριστουγεννιάτικων δώρων. Οι πωλήσεις iPad βούλιαξαν στις 13,3 εκατομμύρια συσκευές κατά το Q3.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καλιφορνέζικος τεχνολογικός κολοσσός θα διεξάγει ημερίδα στις 9 Σεπτεμβρίου στην οποία θα λανσάρει νέο μοντέλο συσκευής iPhone.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v