Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sony: Λανσάρει το PlayStation TV σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Το κόστος της νέας μικρο-κονσόλας θα είναι $99 (£59) στις ΗΠΑ και €99 στην Ευρώπη. Θα περιλαμβάνονται τρία παιχνίδια. Η τιμή για την Βρετανία δεν ανακοινώθηκε.

Sony: Λανσάρει το PlayStation TV σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Η Sony αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της νέας μικρο-κονσόλας PlayStation TV στις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Ευρώπη.

Η μικρο-κονσόλα διατίθεται στην Ιαπωνία από το περασμένο έτος και εκπροσωπεί τις προσπάθειες της επιχειρήσεις να εισέλθει στον χώρο του τηλεοπτικού streaming.

Η κονσόλα της Sony θα προσφέρει στους παίκτες πρόσβαση στα παιχνίδια PlayStation.

Ο ιαπωνικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν να πωλούνται στις ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου και στην Βρετανία στις 14 Νοεμβρίου.

Το κόστος τους θα είναι $99 (£59) στις ΗΠΑ και €99 στην Ευρώπη και θα περιλαμβάνουν τρία παιχνίδια. Η τιμή για την Βρετανία δεν ανακοινώθηκε.

Με την συσκευή, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο αρχείο παιχνιδιών της Sony μέσω του Remote Play, και επίσης πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων, όπως της Netflix. Στις ΗΠΑ, θα προσφέρεται επίσης πρόσβαση στην υπηρεσία game-streaming της Sony, PlayStation Now, που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και την Βρετανία το 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v