Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κριμαία: Κατασχέθηκε το πολυτελές ξενοδοχείο Tavria

Η Izvestia αναφέρει ότι επίσης ένα αποκλειστικό συγκρότημα διαμερισμάτων που ονομάζεται Nautilus και βρίσκεται στο Γκαρζούφ, παραλιακό θέρετρο της Κριμαίας κι αυτό, κινδυνεύει επίσης να κατασχεθεί.

Κριμαία: Κατασχέθηκε το πολυτελές ξενοδοχείο Tavria

Δικαστικοί επιμελητές που λειτουργούν υπό ρωσικές εντολές, κατέσχεσαν πολυτελές παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα που ανήκει σε έναν από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ουκρανίας, τον Ιχόρ Κολομοΐσκι.

Το συγκρότημα Tavria στην περιοχή Φόρος της Κριμαίας ανήκει στην τράπεζα PrivatBank του κ. Κολομοΐσκι.

Οι εισαγγελικές αρχές της Κριμαίας διεξήγαγαν έρευνα στο Tavria επειδή ο κ. Κολομοΐσκι είναι ύποπτος για χρηματοδότηση τρομοκρατιών, σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Izvestia.

Η Ρωσία προχώρησε σε προσάρτηση της Κριμαίας τον Μάρτιο.

Η Izvestia αναφέρει ότι επίσης ένα αποκλειστικό συγκρότημα διαμερισμάτων που ονομάζεται Nautilus και βρίσκεται στο Γκαρζούφ, παραλιακό θέρετρο της Κριμαίας κι αυτό, κινδυνεύει επίσης να κατασχεθεί. Η εταιρία που λειτουργεί το συγκρότημα, η Edelweiss-2000, συνεργάζεται την PrivatBank.

Ο περιοδικό Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του κ. Κολομοΐσκι ανέρχεται στο 1,6 δισ. δολ. Εκτός από τις τραπεζικές του δραστηριότητες, ο επιχειρηματίας διαθέτει επίσης πολλές βιομηχανικές μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v