Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένταλμα σύλληψης για πρώην πρόεδρο της Τράπεζας Κύπρου

Ένταλμα σύλληψης κατά του Θ. Αριστοδήμου, πρώην προέδρου της Τράπεζας Κύπρου και ιδρυτή της Aristo Developers εξέδωσε το δικαστήριο Πάφου. Αφορά σε υπόθεση διαχωρισμού 178 οικοπέδων στην Πάφο.

Ένταλμα σύλληψης για πρώην πρόεδρο της Τράπεζας Κύπρου
Ένταλμα σύλληψης κατά του επιχειρηματία Θεόδωρου Αριστοδήμου, εξέδωσε πριν από λίγο το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του αρχηγείου αστυνομίας στο StockWatch, το δικαστήριο εξέδωσε επίσης για την ίδια υπόθεση, ένταλμα σύλληψης και για άλλα τρία άτομα.

Πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο του κ. Αριστοδήμου, για ένα υπάλληλο του δήμου Πάφου καθώς και στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Ο Θεόδωρος Αριστοδήμου είναι ο ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του συγκροτήματος εταιριών της Aristo Developers. Διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρoυ και του ΕΒΕ Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης του γνωστού επιχειρηματία αφορά υπόθεση διαχωρισμού 178 οικοπέδων στην Πάφο. Πριν από μερικές μέρες, η Νομική Υπηρεσία του δήμου Πάφου είχε απευθύνει προειδοποίηση προς τον δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, για το ενδεχόμενο παραχώρησης πολεοδομικών αδειών σε ιδιώτες αγοραστές των 178 οικοπέδων της Aristo Developers Ltd. Για τα συγκεκριμένα οικόπεδα διεξάχθηκαν αστυνομικές έρευνες για περίπου δύο μήνες. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v