Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Total: Πρόσθετες πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων $10 δισ.

Ο διευθύνων σύμβουλος Christophe de Margerie, αναθεώρησε τους στόχους παραγωγής στα 2,3 εκατ. βαρέλια πετρελαίου ημερησίως το 2015, σε σχέση με προηγούμενο στόχο για 2,6 εκατ. βαρέλια ημερησίως.

Total: Πρόσθετες πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων $10 δισ.

Ο γαλλικός πετρελαϊκός όμιλος Total ανακοίνωσε πρόγραμμα που περιλαμβάνει πρόσθετες πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων και μείωση του λειτουργικού κόστους κατά 2 δισ. δολ. ετησίως, καθώς περιορίζονται οι στόχοι παραγωγής.

Σε παρουσίαση του προγράμματος στους επενδυτές, ο διευθύνων σύμβουλος Christophe de Margerie, αναθεώρησε τους στόχους της επιχείρησης και ειδικά τους στόχους παραγωγής: Πρόβλεψε ότι η συνολική παραγωγή θα αντιστοιχεί σε 2,3 εκατ. βαρέλια πετρελαίου ημερησίως το 2015, σε σχέση με προηγούμενο στόχο για 2,6 εκατ. βαρέλια ημερησίως.

Επιπλέον, έχοντας πετύχει τον στόχο πώλησης περιουσιακών στοιχείων αξίας 15-20 δισ. δολ. στην περίοδο 2012-2014, η Total ανακοίνωσε νέο στόχο για πρόσθετες πωλήσεις αξίας 10 δισ. δολ. στην διετία 2015-17.

Η πιο πρόσφατη κίνηση της Total στην πώληση δευτερευόντων ενεργητικών για να βελτιωθεί η κερδοφορία, ανακοινώθηκε την Παρασκευή, με την προσφορά 1,74 δισ. ευρώ της Arkema για την Bostik, την θυγατρική της που ασχολείται με την παρασκευή κόλλας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v