Apple: Μένει πίσω το iPad λόγω φόρτου εργασίας στα iPhone

Στο εργοστάσιο της Foxconn στην Ζενγκζού στην βόρειο Κίνα, πάνω από 200.000 εργάτες αφιερώνονται αποκλειστικά στην παραγωγή νέων iPhones.

Apple: Μένει πίσω το iPad λόγω φόρτου εργασίας στα iPhone

Οι προμηθευτές της Apple Inc. έχουν αφήσει πίσω τα σχέδια μαζικής παραγωγής συσκευών tablet με μεγαλύτερη οθόνη για τις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του MarketWatch, καθώς "τρέχουν» να κατασκευάσουν αρκετά νέα iPhone ώστε να αντεπεξέλθουν στην μεγάλη ζήτηση.

Αρχικά οι προμηθευτές του καλιφορνέζικου κολοσσού, σκόπευαν να παράγουν τα μεγαλύτερα iPad σε μαζικές κλίμακες από τις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις πηγές.

Η Foxconn, από τις μεγαλύτερες εταιρίες συναρμολόγησης των iPhone και iPad της Apple, προσπαθεί να κάνει αρκετές προσλήψεις εργαζομένων για να αντεπεξέλθει στην παραγωγή των δύο νέων iPhone στο μεγαλύτερο εργοστάσιό της στην Ζενγκζού στην βόρειο Κίνα.

Στο εργοστάσιο αυτό, πάνω από 200.000 εργάτες αφιερώνονται αποκλειστικά στην παραγωγή νέων iPhones.

Συνολικά η εταιρία, που ήταν γνωστή ως Hon Hai Precision Industry Co., απασχολεί πάνω από ένα εκατομμύριο εργάτες στην Κίνα για την συναρμολόγηση συσκευών εταιριών όπως οι Apple, Sony και Microsoft.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v