Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Goldman Sachs: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη Q3

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 48% στα 2,24 δισ. δολ.ή 4,57 δολ. ανά μετοχή σε σύγκριση με 1,52 δισ. δολ. ή 2,88 δολ. ανά μετοχή στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Goldman Sachs: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη Q3

Η Goldman Sachs Group Inc. ανακοίνωσε αποτελέσματα τρίτου τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών καθώς έβαλε στην άκρη λιγότερο ποσοστό επί των εσόδων της για την μισθοδοσία, σε σύγκριση με το α΄ εξάμηνο του έτους. Η εταιρία προχώρησε σε αύξηση του τριμηνιαίου μερίσματός της κατά 5 σεντς.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 48% στα 2,24 δισ. δολ.ή 4,57 δολ. ανά μετοχή σε σύγκριση με 1,52 δισ. δολ. ή 2,88 δολ. ανά μετοχή στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Τα αποτελέσματα της νεοϋρκέζικης τράπεζας ήταν καλύτερα από τις προσδοκίες των αναλυτών για περίπου 3,21 δολ. ανά μετοχή.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Goldman Sachs ανακοινώνει αποτελέσματα γ΄ τριμήνου ανώτερα των προσδοκιών, επειδή παρέκαμψε την παραδοσιακή πρακτική να αφιερώνει το ίδιο ποσοστο μισθοδοσίας σε καθένα από τα τρία πρώτα τριμηνα του έτους και να προσαρμόζει το συνολικό ποσό στο δ΄ τρίμηνο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v