Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Apple: Παρουσίασε νέα πιο λεπτά iPad

Πιο λεπτά και γρήγορα iPad παρουσίασε την Πέμπτη η Apple. Το Apple Pay θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε πληρωμές, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Tim Cook. Συμφωνία με 500 επιπλέον τράπεζες.

Apple: Παρουσίασε νέα πιο λεπτά iPad

H Apple παρουσίασε το iPad Air 2, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία είναι η πιο λεπτή ταμπλέτα στην αγορά, με πάχος 6,1 mm. Η νέα συσκευή θα διαθέτει πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Παράλληλα, παρουσίασε την τρίτη γενιά iPad mini , με νέο επεξεργαστή A8 και οθόνη Retina 7,9 ιντσών.Η τιμή του νέο iPad mini θα ξεκινά 339 δολάρια και θα φτάνει ως τα 599 δολάρια για την έκδοση με χωρητικότητα 128GB.

Eν τω μεταξύ, ο CEO της εταιρείας Tim Cook ανακοίνωσε στην εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ότι η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών Apple Pay θα βγει στην αγορά τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Cook ανέφερε πως η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την υπογραφή επιπλέον 500 τραπεζών για την υποστήριξη της υπηρεσίας.

"Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε πληρωμές" ανέφερε ο κ. Cook. "Eίναι εύκολο, είναι ασφαλές και είναι ένας ιδιωτικός τρόπος για να πληρώνει κανείς" πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v