Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Google: Επένδυση μέσω venture-capital στην Magic Leap

Σε μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες χρηματοδότησης venture-capital στην ιστορία, ο τεχνολογικός κολοσσός και μια σειρά ακόμη καλοστεκούμενα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, επενδύουν 542 εκατ. δολ. στην «αφανή» εταιρία visual-display.

Google: Επένδυση μέσω venture-capital στην Magic Leap

Η Google Inc. σταθμίζει τα στοιχήματά της, καθώς προετοιμάζεται για ένα μέλλον όπου τα laptops και τα smartphones θα αποτελούν ...αρχαιολογικά ευρήματα.

Σε μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες χρηματοδότησης venture-capital στην ιστορία, ο τεχνολογικός κολοσσός και μια σειρά ακόμη καλοστεκούμενα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, επενδύουν 542 εκατ. δολ. στην Magic Leap Inc., μια «αφανή» εταιρία ψηφιακής απεικόνισης visual-display κοντά στο Μαϊάμι.

Η «νεογνή» εταιρία αναπτύσσει τις δικές της συσκευές που έχουν εμφάνιση γυαλιών, διαφορετικά από τα Google Glass, σχεδιασμένες να παράγουν ηλεκτρονικά παραγόμενες εικόνες σε πραγματικό περιβάλλον.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο Sundar Pichai, επικεφαλής των επιχειρήσεων Android, Chrome και Apps της Google, θα ενταχθεί στο Δ.Σ. της Magic Leap.

Σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις, η συμφωνία αποτιμά την επιχείρηση στα σχεδόν 2 δισ. δολ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v