Nintendo: Επιστροφή στα κέρδη χάρη στο Mario Kart 8

Οι πωλήσεις των παιχνιδιών για την κονσόλα Wii U υπερδιπλασιάστηκαν στα 1,12 εκατ. παιχνίδια, χάρη στην κυκλοφορία του παιχνιδιού Mario Kart 8.

Nintendo: Επιστροφή στα κέρδη χάρη στο Mario Kart 8

Μεγαλύτερα των αναμενόμενων κέρδη εξασφάλισε η Nintendo στο οικονομικό β΄ τρίμηνο, χάρη στην πτώση του γεν και τις καλές πωλήσεις νέων παιχνιδιών.

Η ιαπωνική εταιρία που διαθέτει μια σειρά προϊόντα ηλεκτρονικών παιχνιδιών με διασημότερο τον Super Mario, ανακοίνωσε ότι επέστρεψε σε κερδοφορία στο τρίμηνο, με καθαρά κέρδη 24,2 δισ. γεν (224 εκατ. δολ.) σε σύγκριση με ζημία 8,02 δισ.γεν στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι αναλυτές περίμεναν καθαρά κέρδη 5,7 δισ. γεν.

Η Nintendo αντιστέκεται επί μακρόν στις πιέσεις των μετοχών, που ζητούν να αλλάξει η στρατηγική της κονσόλας καθώς παρατηρείται καταναλωτική στροφή στα φθηνότερα παιχνίδια που παίζονται στις συσκευές κινητής επικοινωνίας.

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την εταιρία, καθώς οι πωλήσεις των παιχνιδιών για την κονσόλα Wii U υπερδιπλασιάστηκαν στα 1,12 εκατ. παιχνίδια, χάρη στην κυκλοφορία του παιχνιδιού Mario Kart 8.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v