Rocket Internet: Σχέδια για 10 start-up μέσα στο 2015

H γερμανική εταιρεία χρηματοδότησης επιχειρήσεων e-commerce ανέφερε πως οι 12 πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της κατέγραψαν αύξηση στον όγκο πωλήσεων 104% τους έξι μήνες ως τις 30 Ιουνίου.

Rocket Internet: Σχέδια για 10 start-up μέσα στο 2015

Η Rocket Internet αναμένει την δημιουργία τουλάχιστον δέκα ακόμα start-up μέσα στο 2015, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα εργαστεί πιο στενά με το Facebook για την διαφήμιση.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η γερμανική εταιρεία χρηματοδότησης επιχειρήσεων e-commerce ανέφερε πως οι 12 πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της κατέγραψαν αύξηση στον όγκο πωλήσεων 104% τους έξι μήνες ως τις 30 Ιουνίου. Ανακοίνωσε ακόμα μια παγκόσμια συμφωνία με το Facebook, για την παροχή βοήθειας στην αυτοματοποίηση των διαφημίσεων και την απόκτηση πρόσβασης σε νέες διαφημιστικές εφαρμογές.

Μεταξύ των επιχειρήσεων της Rocket Internet με την καλύτερη απόδοση ήταν η ρωσική ιστοσελίδα μόδας Lamoda και το ινδικό διαδικτυακό κατάστημα Jabong, με αύξηση στα έσοδα πρώτου εξαμήνου 112% και 187% αντίστοιχα. Μέχρι σήμερα η Rocket Internet διαχειρίζεται πάνω από δέκα αγορές e-commerce, από ταξί ως διανομή φαγητού.

Ο CEO της Rocket Internet, Oλιβερ Σάμγουερ, ανέφερε πως το 2014 θα ξεκινήσουν τρεις νέες επιχειρήσεις και στη συνέχεια θα υπάρξουν τουλάχιστον 10 start up μέσα στο 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v