Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η TNT αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη

Η εξέλιξη αυτή είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να επενδύσει στο κύριο ευρωπαϊκό δίκτυο της και να ενισχύσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η TNT αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη

Η εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ ενισχύει τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη, με την κατασκευή ενός νέου διεθνούς σταθμού στο Αϊντχόβεν (Ολλανδία) και την έναρξη αεροπορικών δρομολογίων προς το Ανόβερο (Γερμανία), τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η εξέλιξη αυτή είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να επενδύσει στο κύριο ευρωπαϊκό δίκτυο της και να ενισχύσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η TNT ξεκίνησε την κατασκευή του σταθμού, έκτασης 6.350 τ.μ. στο Αϊντχόβεν, του οποίου η ολοκλήρωσή αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο του 2015.

Οι εγκαταστάσεις θα διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό διαλογής και φόρτωσης, και 99 αποβάθρες φόρτωσης για φορτηγά. Ο νέος σταθμός θα αυξήσει την παραγωγικότητα, τη διακίνηση καθώς και τις συνθήκες εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό των 250 ατόμων. Επίσης, θα ενισχύσει την ικανότητα της TNT να διαχειριστεί τον αυξημένο όγκο των αποστολών σε όλη τη βόρειο-δυτική Ευρώπη, με άμεσες παραδόσεις προς τους πελάτες και την καθημερινή οδική γραμμή στις πόλεις Λιέγη, Άρνεμ, Νορθάμπτον, Παρίσι και Ζυρίχη. Ο νέος σταθμός θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους πελάτες στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας.

Η TNT έχει επίσης επεκτείνει την υπηρεσία της στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά για υπηρεσίες express παράδοσης στην Ευρώπη. Η εταιρεία προσφέρει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις που συνδέουν το Ανόβερο με τον κύριο διεθνή αεροπορικό κόμβο της στη Λιέγη (Βέλγιο), το Ανόβερο με το Μπίλουντ (Δανία) και το Όσλο (Νορβηγία) με το Ανόβερο. Όλες οι πτήσεις εκτελούνται με ένα αεροσκάφος φορτίου Boeing 737-400.

Το Ανόβερο αποτελεί μία βασική πύλη για τη βόρεια Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων του Αμβούργου, της Βρέμης και του Μαγδεμβούργου. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται θα ωφελήσουν ιδιαίτερα την αυτοκινητοβιομηχανία και τον κλάδο της βαριάς βιομηχανίας, για τις οποίες ο παράγοντας χρόνος είναι ζωτικός για την εξαγωγική και εισαγωγική δραστηριότητά τους.

Η TNT έχει πολυετή παρουσία στο Ανόβερο. Με την έναρξη των δικών της πτήσεων προς το αεροδρόμιο Langenhagen του Ανόβερο, το μεγαλύτερο αερολιμένα της Κάτω Σαξωνίας, η TNT προσφέρει στους πελάτες της ακόμη περισσότερο έλεγχο στις αποστολές τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤNT, στο πλαίσιο της ανανέωσης της εταιρικής της ταυτότητας, προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν δοκιμαστική αποστολή σε δυνητικούς πελάτες και σε όσους δεν έχουν αξιοποιήσει τις υπηρεσίες της εταιρείας τους τελευταίους 3 μήνες ή περισσότερο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v