Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone: Εξετάζει εξαγορά της Liberty

Tο σενάριο μιας συγχώνευσης με την Liberty έχει κερδίσει έδαφος μετά την έναρξη διαπραγματεύσεων από την BT για την αγορά της O2 της Τelefonica ή της EE των Orange και Deutsche Telekom, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Bloomberg.

Vodafone: Εξετάζει εξαγορά της Liberty

Η Vodafone εξετάζει συγχώνευση με την Liberty Global, σε μια κίνηση που θα δημιουργούσε την μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, με αξία πάνω από 130 δισ. δολάρια.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο Bloomberg ότι η βρετανική τηλεφωνική εταιρεία διεξάγει εσωτερικές διαβουλεύσεις και υπολογίζει τα νομικά εμπόδια για την κατάθεση πρότασης εξαγοράς. Όπως τόνισαν δεν έχουν ξεκινήσει επίσημες διαπραγματεύσεις με την Liberty και δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ειδικότερα, οι πηγές υποστήριξαν πως η Vodafone προβληματίζεται για το σύνολο του επιπέδου του χρέους της νέας οντότητας και την αντίδραση των επενδυτών της σε ένα τέτοιο ντιλ.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του Bloomberg, το σενάριο μιας συγχώνευσης με την Liberty έχει κερδίσει έδαφος μετά την έναρξη διαπραγματεύσεων από την BT για την αγορά της O2 της Τelefonica ή της EE των Orange και Deutsche Telekom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v