ΗΠΑ: Αύξηση πωλήσεων Νοεμβρίου για GM και Chrysler

Ο φετινός Νοέμβριος αναμένεται να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών σε πωλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, καθώς οι βιομηχανίες έχουν προσφέρει ελκυστικές εκπτώσεις και συμφωνίες αποπληρωμής στο εξεταζόμενο διάστημα.

ΗΠΑ: Αύξηση πωλήσεων Νοεμβρίου για GM και Chrysler

Η General Motors και η Chrysler Group απόλαυσαν τις καλύτερες πωλήσεις του μηνός Νοεμβρίου εδώ και πολλά χρόνια, χάρη στο ευνοϊκό καταναλωτικό περιβάλλον, αλλά οι πωλήσεις της Ford Motor μειώθηκαν τον Νοέμβριο στην αμερικανική αγορά.

Γενικότερα, ο φετινός Νοέμβριος αναμένεται να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών σε πωλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, καθώς οι βιομηχανίες έχουν προσφέρει ελκυστικές εκπτώσεις και συμφωνίες αποπληρωμής στο εξεταζόμενο διάστημα.

Η GM ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της στις ΗΠΑ αυξήθηκαν 6,5% στα 225.818 οχήματα τον περασμένο μήνα. Οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν 5% ενώ οι παραδόσεις σε στόλους εκτινάχθηκαν 11%.

Η Ford εμφάνισε μείωση, εξαιτίας διαχείρισης των αποθεμάτων, και πούλησε 187.000 οχήματα με πτώση 1,8% στο 12μηνο.

Η Chrysler ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν 170.839 οχήματα τον περασμένο μήνα, σε σύγκριση με 142.275 τον περσινό Νοέμβριο. Ήταν ο καλύτερος Νοέμβριος από το 2001 σε πωλήσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v