Goldman Sachs: Eσπασε το φράγμα του $1 τρισ σε ντιλ

Η αμερικάνικη τράπεζα πέρασε το φράγμα του 1 τρισ. δολαρίων αυτήν την εβδομάδα, μετά από τις υπηρεσίες που προσέφερε στα ντιλ 9,5 δισ. δολαρίων της Merch με την Cubist Pharmaceuticals.

Goldman Sachs: Eσπασε το φράγμα του $1 τρισ σε ντιλ

Η Goldman Sachs ανέλαβε την φετινή χρονιά συμβουλευτικές υπηρεσίες σε συμφωνίες εξαγορών και συγχωνεύσεων άνω του 1 τρισ. δολαρίων συνολικά, ένα επίπεδο που δεν έχει επιτύχει ποτέ καμία άλλη τράπεζα από το 2007.

Όπως μεταδίδει η WSJ, η τράπεζα πέρασε το φράγμα του 1 τρισ. δολαρίων αυτήν την εβδομάδα, μετά από τις υπηρεσίες που προσέφερε στα ντιλ 9,5 δισ. δολαρίων της Merch με την Cubist Pharmaceuticals και την πώληση των γραφείων της Blackstone έναντι 3,5 δισ. δολαρίων.

Με βάση τα στοιχεία της αμερικάνικης εφημερίδας, η Goldman Sachs είναι πρώτη σε αριθμό ντιλ αυτή την χρονιά, έχοντας έσοδα 1,9 δισ. δολαρίων μόνο από εξαγορές και συγχωνεύσεις.

Στις συμφωνίες που ανέλαβε φέτος η τράπεζα, ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων η πρόταση συγχώνευσης της Time Warner με την Comcast που αποτιμάται στα 67,1 δισ. δολάρια και η συμφωνία μεταξύ DirectTV και AT&T συνολικής αξίας 65,7 δισ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v