Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Πτώση 1,6% στα νεόδμητα τον Νοέμβριο

Σε σύγκριση με τα μεγέθη του αντίστοιχου περσινού μήνα, οι ανεγέρσεις νεόδμητων ήταν μειωμένες 7% τον Νοέμβριο. Ο αριθμός των εκδόσεων νέων οικοδομικών αδειών, που δείχνει τις μελλοντικές τάσεις του κλάδου, μειώθηκε 5,2%.

ΗΠΑ: Πτώση 1,6% στα νεόδμητα τον Νοέμβριο

Οι ενάρξεις κατασκευής νέων οικιών στις ΗΠΑ διολίσθησαν 1,6% τον Νοέμβριο, δείχνοντας ότι στην αμερικανική αγορά κατοικίας εξακολουθούν να υπάρχουν αδυναμίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορίου, οι ενάρξεις κατασκευής νεόδμητων μειώθηκαν στα 1,03 εκατομμύρια (σε ετήσια βάση) σε σύγκριση με 1,05 εκατομμύρια τον Οκτώβριο.

Τα νεόδμητα του Νοεμβρίου ήταν 5,4% λιγότερα από του Οκτωβρίου, όταν οι ενάρξεις κατασκευής είχαν ανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα από το 2008. Οι αναλυτές περίμεναν ότι ο αριθμός των νεόδμητων θα διαμορφωθεί στα 1.040.000. Σε σύγκριση με τα μεγέθη του αντίστοιχου περσινού μήνα, οι ανεγέρσεις νεόδμητων ήταν μειωμένες 7% τον Νοέμβριο.

Ο αριθμός των εκδόσεων νέων οικοδομικών αδειών, που δείχνει τις μελλοντικές τάσεις του κλάδου, μειώθηκε 5,2% τον Νοέμβριο στα 1,04 εκατομμύρια, με πτώση 1,2% για τις μονοκατοικίες και 11,1% για τα διαμερίσματα. Οι αναλυτές περίμεναν 1.065.000 νέες άδειες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v