Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GM: Αποσύρεται προσωρινά από την Ρωσία

Την παράδοση αυτοκινήτων σε εμπορικές αντιπροσωπείες στη Ρωσία διακόπτει προσωρινά η General Motors. Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι η απόφαση οφείλεται στην πτώση στο ρούβλι και την ανάγκη διαχείρισης του επιχειρηματικού κινδύνου.

GM: Αποσύρεται προσωρινά από την Ρωσία

H General Motors ανακοίνωσε ότι διέκοψε την παράδοση αυτοκινήτων σε εμπορικές αντιπροσωπείες στη Ρωσία λόγω της βουτιάς του ρωσικού νομίσματος.

«Εξαιτίας των διακυμάνσεων στην ισοτιμία του ρουβλίου και με στόχο την διαχείριση του επιχειρηματικού κινδύνου, η GM Russia αποφάσισε να διακόψει προσωρινά την χονδρική πώληση αυτοκινήτων σε αντιπροσωπείες στη Ρωσία από τις 16 Δεκεμβρίου» αναφέρει σε ανακοίνωση η Opel, ο ευρωπαϊκός βραχίονας της GM.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η αυτοκινητοβιομηχανία τονίζει πως τα οχήματα της Cadillac, της Opel και της Chevrolet που έχουν αγοράσει ήδη πελάτες θα παραδοθούν στην συμφωνημένη τιμή.

Προσθέτει ακόμα πως παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης η Apple ανακοίνωσε πως διακόπτει τις online πωλήσεις στη Ρωσία εξαιτίας των έντονων διακυμάνσεων στο ρούβλι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v