Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jazbec (ΕΚΤ): Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει «διφορούμενα μηνύματα»

Είναι πολύ νωρίς να απαντήσουμε ευθέως σε ερωτήσεις για το πότε και πως η ΕΚΤ μπορεί να αγοράσει ελληνικά κρατικά ομόλογα, δήλωσε ο αξιωματούχος της κεντρικής τράπεζας Bostjan Jazbec.

Jazbec (ΕΚΤ): Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει «διφορούμενα μηνύματα»

Η νέα ελληνική κυβέρνηση στέλνει «διφορούμενα μηνύματα» για το πρόγραμμα διάσωσης, δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΤ, Bostjan Jazbec, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς να πει κανείς τι θα γίνει με την Ελλάδα και το πρόγραμμα QE.

«Οι ανησυχίες μας και οι ελπίδες μας σχετίζονται με το πώς η ελληνική κυβέρνηση θα ερμηνεύσει την κατάσταση και πως θα αντιδράσει» σημείωσε σε συνέντευξη του στο Bloomberg. «Είναι πολύ νωρίς να απαντήσουμε ευθέως σε ερωτήσεις για το πότε και πως η ΕΚΤ μπορεί να αγοράσει ελληνικά κρατικά ομόλογα» πρόσθεσε.

«Ας περιμένουμε να δούμε πως η ελληνική κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με όλες τις απαιτήσεις που πρέπει να εκπληρώσει και πως αυτό θα επηρεάσει την οικονομική κατάσταση» υπογράμμισε ο Σλοβένος κεντρικός τραπεζίτης. «Υπάρχουν διφορούμενα μηνύματα από την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θέλουν να προχωρήσουν με το πρόγραμμα και τις μεταρρυθμίσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v