Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Swatch Group AG: Εισάγει νέο smartwatch στην αγορά

Η ελβετική ωρολογοποιία, να αυξήσει τις πωλήσεις προϊόντων, να ανεβάσει τις τιμές και να μειώσει τα κόστη το 2015, για να αντιμετωπίσει την άνοδο 20% του ελβετικού νομίσματος.

Swatch Group AG: Εισάγει νέο smartwatch στην αγορά

H Swatch Group AG θα εισάγει νέο smartwatch στην αγορά μέσα στους ερχόμενους 2-3 μήνες, καθώς προσπαθεί να ανατρέψει την πτώση 27% στα ετήσια κέρδη και να ξεπεράσει τις πιέσεις από την πρόσφατη εκτίναξη του ελβετικού φράγκου. 

Η ελβετική ωρολογοποιία, που κατασκευάζει μεγάλη γκάμα προϊόντων, από τα διάσημα πολύχρωμα πλαστικά μοντέλα της μέχρι τις πολυτελείς μάρκες Tissot, Longines και Omega, έχει στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις προϊόντων, να ανεβάσει τις τιμές και να μειώσει τα κόστη το 2015, για να αντιμετωπίσει την άνοδο 20% του νομίσματος. 

Με την εισαγωγή του smartwatch, η ελβετική βιομηχανία θα ταχθεί σε ανταγωνιστική θέση με το Apple Watch, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα. 

Το smartwatch της Swatch θα δίνει επιπλέον στους καταναλωτές την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσω κινητής τηλεφωνίας και θα λειτουργεί με λογισμικά Windows και Android.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v