Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Tim Cook αποκάλυψε το smartwatch της Apple

Το Watch θα έχει μπαταρία διάρκειας 18 ωρών και θα έχει ενσωματωμένα το σύστημα πληρωμών Apple Pay και το Siri. Θα βγει προς πώληση στις 24 Απριλίου σε εννιά χώρες. Αποκλειστικά τις συσκευές Apple η νέα υπηρεσία streaming ΗΒΟ Νοw.

Ο Tim Cook αποκάλυψε το smartwatch της Apple

Την πρώτη νέα κατηγορία συσκευών από τότε που ο Tim Cook διαδέχθηκε τον Steve Jobs παρουσίασε την Δευτέρα η Apple με το Watch.

«H Apple φέρνει μια νέα προσωπική διάσταση στην μέτρηση του χρόνο που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν» δήλωσε ο κ. Cook μπροστά σε ένα κοινό δημοσιογράφων, συνεργατών και υπαλλήλων σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

«Είναι ένας νέος επαναστατικός τρόπος για να επικοινωνείς με άλλους και είναι μια ολοκληρωμένη βοήθεια για την γυμναστική» ανέφερε. «Θα υπάρχουν και κάποιες σπουδαίες εφαρμογές από τρίτα μέρη» πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδουν οι F.T., ο κ. Cook αποκάλυψε πως το Watch θα έχει μπαταρία διάρκειας 18 ωρών και θα έχει ενσωματωμένα το σύστημα πληρωμών Apple Pay και το Siri. Θα βγει προς πώληση στις 24 Απριλίου σε εννιά χώρες.

Με διάφορα σχέδια και μια μεγάλη επιλογή από λουριά, υπό την εποπτεία του σχεδιαστή Jonathan Ive, η τιμή του ρολογιού θα ξεκινάει από τα 340 δολάρια και θα φτάνει ως και τα 17.000.

Συνεργασία με ΗΒΟ

Ο CEO της ΗΒΟ παρουσίασε τη Δευτέρα μια νέα υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης ταινιών και σειρών, σε αποκλειστική συνεργασία με την Apple.

Η νέα υπηρεσία με την ονομασία HBO Νοw θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα διατίθεται αποκλειστικά σε συσκευές της Apple. Θα επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν το κανάλι χωρίς να πληρώνουν συνδρομή για καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση.

Όπως δήλωσε σε εκδήλωση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο ο CEO της HBO, Richard Plepler, το κόστος της νέας υπηρεσίας θα είναι 14,99 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Bloombreg, η HBO βρισκόταν σε συζητήσεις με τουλάχιστον πέντε εταιρείες για το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων η Apple και η Google.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v