Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εdwards (SocGen): H Γερμανία δεν θα γλυτώσει την ύφεση

Η Γερμανία θα καταλήξει με την βαθύτερη ύφεση στην ευρωζώνη προειδοποιεί ο Albert Edwards της Societe Generale. Δυσοίωνες προβλέψεις για την πορεία της τουρκικής οικονομίας.

Εdwards (SocGen): H Γερμανία δεν θα γλυτώσει την ύφεση

 Η Γερμανία θα βρεθεί να έχει την μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη, δήλωσε σε συνέντευξη του στην Real Vision Television ο αναλυτής της Societe Generale, Αlbert Edwards. 

«Πιστεύω ότι η Γερμανία θα καταλήξει με την βαθύτερη ύφεση στην ευρωζώνη» ανέφερε ο γνωστός για τις απαισιόδοξες προβλέψεις του κ. Edwards. «Πρώτον, γιατί η ατμομηχανή της ανάπτυξης της έχει εξαχθεί στις αναδυόμενες αγορές. Δεύτερον, η Γερμανία ανταγωνίζεται την Ιαπωνία. Η Ιαπωνία απουσίαζε από τις γερμανικές αγορές για τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια λόγω του υπερβολικά ισχυρού γεν και τώρα επιστρέφει δριμύτερη».

«Αν υπάρχει μια οικονομία που την κοιτάς και βλέπεις πως θα πάει πολύ, πολύ άσχημα αυτή είναι η Τουρκία» τόνισε λέγοντας πως η τουρκική κυβέρνηση έχει βρει έναν νέο τρόπο να ασκεί οικονομική πολιτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο