Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mοσκοβισί: Το Grexit μπορεί να είναι η αρχή του τέλους

Ενα Grexit θα μπορούσε να είναι καταστροφή, για την ελληνική οικονομία, αλλά και για την ευρωζώνη συνολικά, προειδοποίησε σε συνέντευξη του στο Spiegel o Πιέρ Μοσκοβισί.

Mοσκοβισί: Το Grexit μπορεί να είναι η αρχή του τέλους

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί προειδοποίησε για τους κινδύνους ενός Grexit σε συνέντευξη του στο Spiegel, λέγοντας ότι ένα τέτοιο βήμα θα μπορούσε να είναι το τέλος του ενιαίου νομίσματος. 

«Στην τελική, όλοι μας στην Ευρώπη πιθανότατα συμφωνούμε πως ένα Grexit θα μπορούσε να είναι καταστροφή, για την ελληνική οικονομία, αλλά και για την ευρωζώνη συνολικά» δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό ο κ. Μοσκοβισί.

«Αν μια χώρα φύγει από αυτήν την νομισματική ένωση, οι αγορές θα θέσουν αμέσως το ερώτημα ποια χώρα θα φύγει μετά και αυτή μπορεί να είναι η αρχή του τέλους» προειδοποίησε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο