Στην ETX Capital η λίστα πελατών της Alpari

Εχει δημιουργηθεί ήδη ο μηχανισμός ώστε οι πελάτες της Alpari να μεταφέρουν αυτόματα τα συμφωνημένα υπόλοιπά που τους χρωστούνται, από την KPMG αλλά και το Αγγλικό FSCS, στο νέο τους λογαριασμό στην ΕΤΧ Capital. Τα υπόλοιπα πελατών υπολογίζονται σε πάνω απο 100 εκατ. δολάρια.

Στην ETX Capital η λίστα πελατών της Alpari

H ETX Capital, η γνωστή εταιρεία online συναλλαγών CFD και forex, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αγόρασε την λιστα πελατών της Alpari (UK) απο τον ειδικό εκκαθαριστή την KPMG.

Σημειώνεται ότι η Alpari αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα και τελικά διέκοψε τη λειτουργία της μετά την απόφαση της Ελβετίας να μην παρεμβαίνει πια στην ισοτιμία του φράγκου. 

Μέσα από τη συμφωνία, έχει δημιουργηθεί ήδη ο μηχανισμός έτσι ώστε να βοηθηθούν οι πελάτες της Alpari να μεταφέρουν αυτόματα τα συμφωνημένα υπόλοιπά που τους χρωστούνται, από την KPMG αλλά και το Αγγλικό Συνεγγυητικό Κεφάλαιο, το FSCS, απευθείας στο νέο τους λογαριασμό στην ΕΤΧ Capital. Τα υπόλοιπα πελατών υπολογίζονται σε πάνω απο 100 εκατ. δολάρια.

O κος. Andrew Edwards, CEO της ΕΤΧ Capital, δήλωσε πως «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή τη συμφωνία, αφού έτσι μπορούμε να ισχυροποιήσουμε δυο απο τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας μας: την περεταίρω ανάπτυξη της πελατειακής βάσης μας σε διεθνές επίπεδο, αλλά και την διεύρυνση της δραστηριότητας μας στην πλατφόρμα συναλλαγών ΜΤ4. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για τους πελάτες της Alpari. Η εταιρεία μας, διαθέτει πολλές πλατφόρμες σε πολλές γλώσσες και σε συνδυασμό με την μακρά εμπειρία μας στην διαχείρηση πελατείας, είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών της Alpari. Κι ενώ οι πελάτες αυτοί μπορούν να ζητήσουν τα χρήματά τους μόνοι τους απο απο την εκκαθάρισση, ευελπιστούμε πως τελικά θα δεχθούν τη δική μας προσφορά για βοήθεια, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αποζημίωσή τους με τον πλέον ανώδυνο τρόπο και τα υπόλοιπά τους να μεταφερθούν στην ETX Capital."

Ο κος. John Wilsson, Πρόεδρος της ETX Capital δήλωσε « στο πρώτο τρίμηνο τα αποτελέσματά μας ήταν πάρα πολύ καλά, παρά τα γνωστά προβλήματα τα οποία υπήρξαν στην αγορά και τα οποία ήταν τα αίτια της πτώσης της Alpari, προερχόμενοι δε απο ένα 2014 με ρεκόρ κερδών, αυτή η συμφωνία, θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματά μας δίνοντάς μας έξτρα ώθηση σαν εταιρεία."

Η ΕΤΧ Capital, είναι γνωστή εταιρεία παροχής online συναλλαγών με διεθνή παρουσία. Οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τις ιδιόκτητες πλατφόρμες της εταιρείας, αλλά και την πλατφόρμα ΜΤ4, σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως συνάλλαγμα, δείκτες, μετοχές και εμπορεύματα.

Η προκάτοχος της ETX Capital, ιδρύθηκε στο Λονδίνο to 1965 και η εταιρεία προσφέρει online συναλλαγές απο το 2002. Σήμερα προσφέρει συναλλαγές σε πάνω απο 6000 προϊόντα σε 20 διεθνείς αγορές, ενώ έχει πάνω απο 150 εργαζόμενους στο Λονδίνο. Επίσης διατηρεί γραφεία σε πολλά μέρη του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v