Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blog με θέμα την οικονομία ξεκινά ο Ben Bernanke

Και ο πρώην επικεφαλής της Fed μπαίνει στην μπλογκόσφαιρα. Ξκινά το δικό του ιστολόγιο που θα παρουσιάζεται υπό την αιγίδα του ινστιτούτου Brookings. «Θα γράφω περιοδικά, όταν μου έρχεται η έμπνευση».

Blog με θέμα την οικονομία ξεκινά ο Ben Bernanke

Σε άλλο επίπεδο ανάγεται η διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον της διεθνούς και κυρίως της αμερικανικής οικονομίας, καθώς αποκτά μία νέα, σημαντική φωνή. Ο πρώην διοικητής της Fed και ο άνθρωπος που ξεκίνησε την εφαρμογή αντισυμβατικής πολιτικής με τα προγράμματα ποσοτικής χαλάρωσης, δήλωσε ότι ξεκινά το δικό του… blog.

Ο λόγος για τον Ben Bernanke που βρέθηκε στο τιμόνι της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ εν μέσω χρηματοοικονομικής κρίσης. Ο κ. Bernanke δήλωσε ότι θα ξεκινήσει το δικό του ιστολόγιο το οποίο θα δημοσιεύεται υπό την αιγίδα του ινστιτούτου Brookings.

«Τώρα που είμαι και πάλι πολίτης, μπορώ να σχολιάζω τα οικονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα χωρίς να μπαίνουν τα λόγια μου στο μικροσκόπιο των παρατηρητών της Fed» δήλωσε ο ίδιος εξηγώντας την απόφασή του. Συμπλήρωσε, ότι θα γράφει «περιοδικά, όταν έχω έμπνευση». «Ελπίζω να εκπαιδεύσω, αλλά και να μάθω και κάτι» καταλήγει. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v