Υπέρ του «Ναι» ψηφίζουν οι πελάτες της DEGIRO

Το 60,79% των πελατών της DEGIRO δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα, το 29,52% θα ψηφίσει «όχι». Το 79,20% ανέφερε ότι εάν η Ελλάδα παραμείνει στην Ε.Ε. ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί.

Υπέρ του «Ναι» ψηφίζουν οι πελάτες της DEGIRO

Στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης ενημέρωσης που έλαβαν οι Έλληνες πελάτες της DEGIRO αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, η DEGIRO ζήτησε από τους πελάτες της να συμμετάσχουν σε μία έρευνα.

Το 60,79% των πελατών της δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 5 Ιουλίου, το 29,52% θα ψηφίσει «όχι» και το υπόλοιπο 9,69% είναι αναποφάσιστοι.

Περαιτέρω, το 79,20% των πελατών της DEGIRO ανέφερε ότι εάν η Ελλάδα παραμείνει στην Ε.Ε. ο πρωθυπουργός Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Σε ότι αφορά την ίδια την DEGIRO, η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση αναπτυσσόταν ταχύτατα στην Ελλάδα, δήλωσε: «Ελπίζουμε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα ομαλοποιηθεί γρήγορα, όχι μόνο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, αλλά πολύ περισσότερο για την ίδια την Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v