Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Carrefour: Αύξηση 1,3% στα λειτουργικά έσοδα το α' εξάμηνο

Αύξηση κερδών, επαναλαμβανόμενων λειτουργικών εσόδων και πωλήσεων κατά το πρώτο εξάμηνο για την Carrefour, η οποία εκσυγχρονίζει τα καταστήματά της και προωθεί τις online παραγγελίες. Στην Ευρώπη τα έσοδα τριπλασιάστηκαν, ενώ στην εγχώρια αγορά οι πωλήσεις ανέβηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Carrefour: Αύξηση 1,3% στα λειτουργικά έσοδα το α εξάμηνο

Η Carrefour, η μεγαλύτερη εταιρία λιανικής στη Γαλλία -και δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο- ανακοίνωσε την αύξηση των κερδών της κατά το πρώτο εξάμηνο καθώς το εισόδημα στην Ευρώπη ισχυροποιήθηκε, με τις πωλήσεις στην εγχώρια αγορά να ανεβαίνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα του πρώτου εξαμήνου αυξήθηκαν κατά 1,3% σε 726 εκ. ευρώ.

Η Carrefour εκσυγχρονίζει τα καταστήματά της και ενισχύει τις προϋποθέσεις για online παραγγελίες στη Γαλλία. Οι πωλήσεις τονώθηκαν σε όλα τα εγχώρια καταστήματα το δεύτερο τρίμηνο, ενώ η ανάπτυξη επιταχύνθηκε στην Ισπανία και ανήλθε στο 7,1% στη Βραζιλία.

Στην Ευρώπη αντιστοιχεί περίπου το 70% των εσόδων της εταιρίας, καθώς και το 60% των κερδών. Αν και τα κέρδη σημείωσαν μείωση στη Γαλλία τη στιγμή που η Carrefour προσπαθούσε να ενσωματώσει τα καταστήματα Dia που εξαγόρασε κατά το περασμένο έτος, τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα τουλάχιστον τριπλασιάστηκαν στην υπόλοιπη Ευρώπη με την Ισπανία στην κορυφή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v