ΙΒΜ: Ανοίγει μονάδα Internet of Things

Η μονάδα θα περιλαμβάνει περίπου 2.000 συμβούλους, επενδυτές και προγραμματιστές που θα βοηθούν πελάτες και συνεργάτες να ενσωματώνουν δεδομένα από ένα μεγάλο αριθμό πηγών στο IoT.

ΙΒΜ: Ανοίγει μονάδα Internet of Things

Η IBM ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα την λειτουργία μονάδας Internet of Things, την οποία θα καθοδηγεί η πρώην CEO του ομίλου Thomas Cook, Harriet Green.

Η 53χρονη θα επιβλέπει περίπου 2.000 συμβούλους, επενδυτές και προγραμματιστές που θα βοηθούν πελάτες και συνεργάτες να ενσωματώνουν δεδομένα από ένα μεγάλο αριθμό πηγών στο IoT.

«Η IBM ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2015 ότι θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ότι θα παραδώσει νέες υπολογιστικές γνωσιακές τεχνολογίες, υπηρεσίες δεδομένων για cloud και εργαλεία προγραμματισμού που θα βοηθήσουν πελάτες και συνεργάτες να ενσωματώσουν δεδομένα από έναν απεριόριστο αριθμό πηγών στο IoT» ανακοίνωσε η αμερικάνικη εταιρεία.

Η μετοχή της IBM υποχωρεί 0,9% στα 146,08 δολάρια. Τους τελευταίους τρεις μήνες καταγράφει απώλειες 12,5%, μεγαλύτερες από του Dow Jones το αντίστοιχο διάστημα

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v