Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Goldman Sachs: Στην ιστοσελίδα η ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Η αμερικάνικη τράπεζα θα δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της και στο Twitter, καθώς θέλει να έχει περισσότερο έλεγχο σε ευαίσθητες οικονομικές πληροφορίες.

Goldman Sachs: Στην ιστοσελίδα η ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Η Goldman Sachs δεν θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου στο Business Wire του Warren Buffet, δήλωσε καλά πληροφορημένη πηγή στο Reuters.

Αντίθετα η αμερικάνικη τράπεζα θα δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της και στο Twitter, καθώς θέλει να έχει περισσότερο έλεγχο σε ευαίσθητες οικονομικές πληροφορίες, πρόσθεσε η πηγή.

Σημειώνεται ότι τελευταία έχουν σημειωθεί περιστατικά κυβερνοεπιθέσεων σε υπηρεσίες οικονομικών ειδήσεων, καθώς και αποστολής αποτελεσμάτων σε πελάτες πριν από την επίσημη ώρα της δημοσίευσης.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απήγγειλε κατηγορίες κατά εννιά προσώπων τον Αύγουστο γιατί υπέκλεψαν στοιχεία από το Business Wire, το Market Wire και το PR Newswire. Οι χάκερς έκλεψαν πάνω από 150.000 αδημοσίευτες ανακοινώσεις που περιείχαν οικονομικές πληροφορίες που χρησιμοποιήθηκαν στην συνέχεια για την εκτέλεση συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v