Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Formula 1 κοντά σε συμφωνία για αλλαγή ιδιοκτησίας

Ο Αμερικανός Στέφεν Ρος και ομάδα Καταριανών επενδυτών είναι κοντά στην εξαγορά της Formula 1 έναντι 8,5 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με πηγές των Financial Times. Eχουν δώσει τα χέρια για συμφωνία με την CVC, που κατέχει το 35%.

Η Formula 1 κοντά σε συμφωνία για αλλαγή ιδιοκτησίας

Κοινοπραξία που απαρτίζεται από Καταριανούς επενδυτές και τον Αμερικανό Στέφεν Ρος είναι κοντά στην εξαγορά της Formula 1 έναντι 8,5 δισ. δολαρίων.

Ο 75χρονος Ρος, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Miami Dolphins, έχει δώσει τα χέρια με την CVC που κατέχει το 35% της F1, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στους Financial Times.

Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα η κοινοπραξία του κ. Ρος μόλις τώρα ξεκίνησε το due diligence. «Κάνουν τώρα το due diligence και όλα μπορούν να καταρρεύσουν» προειδοποίησε πρόσωπο με γνώση των διαπραγματεύσεψν.

Εκπρόσωποι της CVC και του κ. Ρος αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. «Δεν υπάρχει συμφωνία» δήλωσε μια πηγή από το περιβάλλον της CVC.

Ο 84χρονος Μπέρνι Έκλεστοουν, εκτελεστικός διευθυντής της F1, δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον Ρος στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο πριν από το παιχνίδι των Miami Dolphins με τους New Jersey Nets στο Γουέμπλεϊ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v