Η Nokia Networks έκλεισε συμφωνία με την China Mobile

Ο μεγαλύτερος εκτός Κίνας προμηθευτής της China Mobile έγινε η Nokia Networks. Η κινεζική εταιρία πρόκειται να αναπτύξει ένα εκατομμύριο σταθμούς βάσης μέχρι το τέλος του έτους, με τη χρήση της τεχνολογίας της Nokia Networks.

Η Nokia Networks έκλεισε συμφωνία με την China Mobile

Η China Mobile ανέθεσε στην Nokia Networks την παροχή της τελευταίας τεχνολογίας της στις τηλεπικοινωνίες, TD-LTE (Time-Division Long-Term Evolution Advanced), σύμφωνα με ανακοίνωση της δεύτερης την Τρίτη.

Όπως τονίζει το MarketWatch, η China Mobile σχεδιάζει να αναπτύξει ένα εκατομμύριο σταθμούς βάσης –οι οποίοι θα λειτουργούν βάσει της τεχνολογίας αυτής- μέχρι το τέλος του 2015. Η φινλανδική εταιρία κινητής τηλεφωνίας αποτελεί το μεγαλύτερο εκτός Κίνας προμηθευτή της.

Η νέα συμφωνία σηματοδοτεί την τρίτη φάση μιας συνεχιζόμενης ανάπτυξης αυτού του είδους της τεχνολογίας από την κινεζική εταιρία. Με την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου, η China Mobile θα μπορεί να προσφέρει ευρύτερη συνδεσιμότητα, εκτεταμένη κάλυψη και χωρητικότητα, καθώς και εξαιρετικά γρήγορο ίντερνετ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nokia.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v