Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Barclays: Διακανονισμός $325 εκατ. για στεγαστικά στις ΗΠΑ

Η τράπεζα θα συμπεριλάβει πρόβλεψη 325 εκατ. δολαρίων στην επόμενη ανακοίνωση αποτελεσμάτων στις 29 Οκτωβρίου.

Barclays: Διακανονισμός $325 εκατ. για στεγαστικά στις ΗΠΑ

Η Barclays ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ήρθε σε συμφωνία 325 εκατ. δολαρίων με την εθνική υπηρεσία πιστωτικών σωματείων (ΝCUA) των ΗΠΑ για τον διακανονισμό δύο μηνύσεων σχετικά με ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια.

Όπως μεταδίδει η WSJ, η τράπεζα θα συμπεριλάβει πρόβλεψη 325 εκατ. δολαρίων στην επόμενη ανακοίνωση αποτελεσμάτων στις 29 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι η NCUA είναι ομοσπονδιακή υπηρεσία που ρυθμίζει και ελέγχει τα πιστωτικά σωματεία. 

Ο όμιλος συνεχίζει την εκκαθάριση άλλων απαιτήσεων για ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια και να απαντά σε αιτήματα διάφορων ρυθμιστικών και κυβερνητικών αρχών, ανακοίνωσε η Barclays.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο