Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η υπηρεσία Apple Music άγγιξε τα 6,5 εκατ. χρήστες επί πληρωμή

Ένα σύνολο 15 εκατ. χρηστών, είτε με πληρωμή είτε μέσω free trial, έχει συγκεντρώσει η υπηρεσία Apple Music. Οι αναλυτές εκτιμούν πως θα αποκτήσει ισχυρό κοινό, εκφράζοντας φόβους πως θα επισκιάσει άλλες εταιρίες με παρόμοιες υπηρεσίες.

Η υπηρεσία Apple Music άγγιξε τα 6,5 εκατ. χρήστες επί πληρωμή

Περισσότερους από 6,5 εκατ. χρήστες επί πληρωμή έχει συγκεντρώσει η Apple με την νέα της μουσική υπηρεσία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Tim Cook.

Σύμφωνα με το Reuters, ο διευθύνων σύμβουλος σημείωσε πως σχεδόν 8,5 εκατ. χρήστες συμμετέχουν στη free trial εκδοχή της υπηρεσίας Apple Music. Ο Tim Cook περιέγραψε τις επιδόσεις ως «επιτυχημένο ντεμπούτο», αφού όπως τόνισε, δίνουν ένα σύνολο 15 εκατ. χρηστών.

Η υπηρεσία Apple Music διατέθηκε τον Ιούνιο και αποτελεί την προσπάθεια της εταιρίας να μεταφέρει την πλεονεκτική της θέση στην ψηφιακή μουσική μέσω του iTunes store, στην εποχή του Spotify και άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών. Η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάσουν την υπηρεσία της δωρεάν για 90 ημέρες, περίοδος που έληξε για τους πρώτους χρήστες νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι αναλυτές έχουν προβλέψει πως η υπηρεσία της Apple θα αποκτήσει πολύ ισχυρό κοινό, λόγω της δυνατής βάσης των χρηστών του iTunes. Ωστόσο, κάποιοι θεωρούν πως θα επισκιάσει τις άλλες εταιρίες με αντίστοιχες υπηρεσίες. Το Spotify, που βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας, καταγράφει παγκοσμίως παραπάνω από 20 εκατ. χρήστες επί πληρωμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v