Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι για το bitcoin πάνω από τα 500 δολάρια

Το ψηφιακό νόμισμα έχει σημειώσει κέρδη 50% αυτήν την εβδομάδα, οδεύοντας στην καλύτερη εβδομαδιαία επίδοση των τελευταίων δύο ετών. Η αυξημένη ζήτηση απο την Κίνα και οι προσδοκίες για την τεχνολογία blockchain πίσω από την άνοδο του ψηφιακού νομίσματος.

Ράλι για το bitcoin πάνω από τα 500 δολάρια

Το bitcoin πραγματοποιεί άλμα 25% την Τετάρτη σκαρφαλώνοντας πάνω από τα 500 δολάρια για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει κερδίσει 40%.

Το ψηφιακό νόμισμα έχει σημειώσει κέρδη 50% αυτήν την εβδομάδα, οδεύοντας στην καλύτερη εβδομαδιαία επίδοση των τελευταίων δύο ετών.

Αναλυτές αποδίδουν την ανοδική πορεία του ψηφιακού νομίσματος σε μια σειρά από παράγοντες.

Ο Barry Silbert, CEO της Digital Currency Group, δήλωσε στο Bloomberg πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την Κίνα. Επίσης, θετικός είναι ο αντίκτυπος από την συζήτηση που γίνεται στον χρηματοοικονομικό τομέα σχετικά με την χρησιμότητα της τεχνολογίας blockchain στην οποία βασίζονται τα ψηφιακά νομίσματα.

Νωρίτερα το 2015, αναλυτής της Wedbush Securities είχε στείλει σημείωμα σε πελάτες στο οποία έθετε αξιολόγηση «outperform» στο Bitcoin Investment Trust (GBTC). «Πιστεύουμε ότι το bitcoin και η σχετιζόμενη με αυτό τεχνολογία blockchain έχουν την δυναμική να ανατρέψουν την υπάρχουσα χρηματοοικονομική υποδομή τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι η αξία του bitcoin θα ωφεληθεί από την τάση αυτή και ως εκ τούτου αρχίζουμε την κάλυψη της GBTC με αξιολόγηση outperform» ανέφερε στο σημείωμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v