Apple: Ανοιξε θυγατρική στο Βιετνάμ

H Apple Vietnam Limited Liability ιδρύθηκε στις 28 Οκτωβρίου με εγγεγραμμένα κεφάλαια 672.194 δολαρίων. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014 το Βιετνάμ ήταν η πιο «καυτή» αγορά για την Apple, με τις πωλήσεις να τριπλασιάζονται, σημειώνοντας ρυθμό ανάπτυξης πέντε φορές υψηλότερο από αυτόν της Ινδίας.

Apple: Ανοιξε θυγατρική στο Βιετνάμ

 Η Apple άνοιξε θυγατρική εταιρεία στο Βιετνάμ, αποκτώντας την δυνατότητα να εισάγει και να διανέμει κινητά σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές για smartphones στην αγορά της Ασίας-Ειρηνικού. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Apple Vietnam Limited Liability ιδρύθηκε στις 28 Οκτωβρίου με εγγεγραμμένα κεφάλαια 672.194 δολάρια, σύμφωνα με ανακοίνωση στο μητρώο επιχειρήσεων της χώρας.

Η εταιρεία με έδρα το Χο Τσι Μιν θα πραγματοποιεί πωλήσεις χονδρικής διάφορων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων smartphones, ενώ θα προσφέρει υπηρεσίες ΙΤ και συντήρησης.

Ο αριθμός των χρηστών κινητών τηλεφώνων στο Βιετνάμ αυξήθηκε 26% από το 2009 ως το 2013, στα 124 εκατομμύρια, ενώ ο αριθμός των χρηστών διαδικτύου ξεπέρασε το ένα τρίτου του πληθυσμού των 90 εκατομμυρίων πριν από δύο χρόνια.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014 το Βιετνάμ ήταν η πιο «καυτή» αγορά για την Apple, με τις πωλήσεις να τριπλασιάζονται, σημειώνοντας ρυθμό ανάπτυξης πέντε φορές υψηλότερο από αυτόν της Ινδίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v