H Pandora επιδιώκει να ανταγωνιστεί το Spotify και την Apple

Με την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Rdio που πτωχεύει, η εταιρία ετοιμάζει μια υπηρεσία μουσικής αντίστοιχη του Spotify, ενώ επιδιώκει να ανταγωνιστεί και την Apple, τη Google και άλλους αντίστοιχους παρόχους.

H Pandora επιδιώκει να ανταγωνιστεί το Spotify και την Apple

Η Pandora Media ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία μουσικής μετά την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων της Rdio, με σκοπό να ανταγωνιστεί το Spotify και την Apple.

Σύμφωνα με το MarketWatch, η Pandora ανακοίνωσε τη Δευτέρα το απόγευμα πως συμφώνησε στην απόκτηση της τεχνολογίας και της πνευματικής ιδιοκτησίας της μουσικής startup Rdio για 75 εκατ. δολάρια, καθώς η δεύτερη πτωχεύει. Ο διευθύνων σύμβουλος της Pandora, Brian McAndrews, επεσήμανε πως η συμφωνία αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας της εταιρίας να ανταγωνιστεί το Spotify, την Apple, τη Google και άλλους παρόχους streaming μουσικής.

«Η προσθήκη τεχνολογίας, προϊόντων, IP και ανθρώπων από την Rdio, θα ξεκλειδώσει ευκαιρίες για την Pandora – περιλαμβανομένης της ταχύτητας στην αγορά για τις υπηρεσίες της, παγκόσμια ανάπτυξη και άμεσες σχέσεις αδειοδότησης», ανέφερε σε ανακοίνωσή της και η Rdio.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v