Παρίσι: Νεκρός άνδρας που επιχείρησε να εισβάλει σε αστυνομικό τμήμα

Νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας άνδρας που έφερε μαχαίρι και επιχείρησε να εισβάλει σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσε ψεύτικη ζώνη με εκρηκτικά.

Παρίσι: Νεκρός άνδρας που επιχείρησε να εισβάλει σε αστυνομικό τμήμα

Η αστυνομία του Παρισιού σκότωσε σήμερα έναν άνδρα που προσπάθησε να μπει μέσα σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Γκουτ ντ'Ορ της γαλλικής πρωτεύουσας, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε στη συνέχεια ότι ο επιτιθέμενος στο αστυνομικό τμήμα του Παρισιού ήταν οπλισμένος με μαχαίρι ενώ φορούσε ψεύτικη ζώνη εκρηκτικών, ενώ φέρεται ότι φώναξε Αλλάχ Ακμπάρ την ώρα που αποπειράθηκε να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό. 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο επιτιθέμενος δέχθηκε δύο με τρεις πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στον δρόμο και στη συνέχεια περικυκλώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης.



Το περιστατικό αυτό σημειώνεται σήμερα που συμπληρώνεται ένα έτος από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τον περσινό Ιανουάριο στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση καθώς όπως ανέφεραν στο γαλλικό πρακτορείο οι περίοικοι ειδοποιήθηκαν να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να αποφεύγουν να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους ή να πλησιάζουν τα παράθυρά τους!

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν έναν άνδρα με τζιν και γκρι τζάκετ να κείτεται στο πεζοδρόμιο λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος. 

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ρομπότ της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν έφερε στο σώμα του εκρηκτικά.



ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: twitter

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v