Εκρηξη σημειώθηκε στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan, πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την έκρηξη ενώ τουρκικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αναφέρονται και σε νεκρούς. Ισχυρή έκρηξη και σε ξενοδοχείο στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης.

Εκρηξη σημειώθηκε στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Η τουρκική αστυνομία απέκλεισε κεντρική πλατεία στο ιστορικό κέντρο Σουλτάναχμετ στην Κωνσταντινούπολη, μετά από μεγάλη έκρηξη που ακούστηκε νωρίτερα. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan, πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ τουρκικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αναφέρονται και σε πολλούς νεκρούς από την έκρηξη. Σύμφωνα με το δίκτυο Haberturk, τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί από την έκρηξη. 

Οπως προκύπτει από μαρτυρία που επικαλείται το Reuters, την οποία επιβεβαίωσε αστυνομική πηγή, στην πλατεία η οποία είναι αποκλεισμένη, υπάρχουν ανθρώπινα μέλη από θύματα της έκρηξης.   

Η Hurriet κάνει λόγο για βομβιστή αυτοκτονίας. 

Πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην πλατεία, η οποία βρίσκεται σε μια εξόχως τουριστική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, δίπλα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί. Σύμφωνα με πηγές, στην περιοχή βρισκόταν γκρουπ γερμανών τουριστών. 

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε οκταόροφο ξενοδοχείο στην περιοχή Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο και για εγκλωβισμένους.  








 
 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v