H ΙΒΜ εξαγοράζει την Ustream

Η εξαγορά θα επιτρέψει στην IBM να προσφέρει υπηρεσίες video σε καταναλωτές και επιχειρήσεις μέσω περισσότερων συσκευών.

H ΙΒΜ εξαγοράζει την Ustream

H ΙΒΜ εξαγοράζει την Ustream, εταιρεία παροχής υπηρεσιών video streaming, με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσω της πλατφόρμας cloud σε πελάτες όπως η HBO.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, με την συγχώνευση η IBM θα δημιουργήσει μια μονάδα που θα συνδυάζει τις υπηρεσίες της Upstream με τεχνολογίες που απέκτησε από προηγούμενες εξαγορές, σαν και αυτήν της πλατφόρμας Clearleap, της Cleversafe και της Aspera.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του πρακτορείου, η εταιρεία θα ξοδέψει περίπου 130 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το start up.

H ΙΒΜ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να βοηθήσει πελάτες να προσφέρουν υπηρεσίες video σε καταναλωτές και επιχειρήσεις μέσω περισσότερων συσκευών.

«H νέα μονάδα θα μας επιτρέψει να πάρουμε υπηρεσίες που η HBO, το NFL και άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε να προσφέρουμε video σε οποιαδήποτε συσκευή με πολύ υψηλή ποιότητα» τόνισε ο Βraxton Jarratt, που θα έχει τα ηνία της μονάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v