Η British Airways ξεκινά πτήσεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Τον Ιούλιο ξεκινά η εταιρία τις προγραμματισμένες πτήσεις προς την Τεχεράνη έξι φορές την εβδομάδα, ενώ από τον επόμενο χειμώνα θα προχωρήσει σε καθημερινά δρομολόγια. Αναμένει πως η πόλη θα εξελιχθεί σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Η British Airways ξεκινά πτήσεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Η British Airways ανέφερε πως θα ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις προς την Τεχεράνη στις 14 Ιουλίου, έπειτα από την άρση των κυρώσεων τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η μονάδα της IAG αρχικά θα εξυπηρετεί τη χώρα της Μέσης Ανατολής έξι φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Heathrow, με τη χρήση αεροσκαφών Boeing 777. Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, τον επόμενο χειμώνα θα προχωρήσει σε καθημερινά δρομολόγια προς την ιρανική πρωτεύουσα.

«Το Ιράν είναι μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη οικονομία και η Τεχεράνη είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική πόλη, οπότε είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε μία ακόμη οδό προς τη Μέση Ανατολή», ανέφερε ο Neil Cottrell, επικεφαλής δικτύων στην British Airways.

Η εταιρία προσέφερε για πρώτη φορά προγραμματισμένες πτήσεις προς την Τεχεράνη το 1946, ενώ υποστηρίζει πως η πόλη έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κορυφαίο τουριστικό περιορισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v