Η Honda ανακαλεί άλλα 2,2 εκατ. οχήματα για τους αερόσακους

Πάνω από 50 εκατ. οχήματα ανακαλούνται συνολικά παγκοσμίως, ενώ τα 2,2 εκατ. της Honda αποτελούν μέρος των πέντε εκατ. που αντιστοιχούν στην εταιρία. Οι επισκευές θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι γιατί τα ανταλλακτικά δεν είναι έτοιμα.

Η Honda ανακαλεί άλλα 2,2 εκατ. οχήματα για τους αερόσακους

Η Honda Motor ανακάλεσε άλλα 2,2 εκατ. οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των αερόσακων που κατασκεύασε η Takata και έγινε γνωστό πως θα μπορούσαν να εκραγούν, όπως ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία την Τετάρτη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τον πιο πρόσφατο γύρο ανακλήσεων που αφορά συνολικά σε πάνω από 50 εκατ. οχήματα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το MarketWatch, η Honda τερμάτισε επίσης τις πωλήσεις συγκεκριμένων οχημάτων μέσω των αντιπροσωπειών –περιλαμβανομένων κάποιων CRV και Insight- σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στους αντιπροσώπους.

Τα 2,2 εκατ. οχήματα που ανακλήθηκαν την Τετάρτη αποτελούν μέρος των πέντε εκατ. οχημάτων που η Honda γνωστοποίησε πως θα πρέπει να ανακαλέσει παγκοσμίως. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η αυτοκινητοβιομηχανία θα αρχίσει να επισκευάζει τους αερόσακους το καλοκαίρι του 2006, διότι τα ανταλλακτικά δεν είναι έτοιμα.

Μεταξύ των εν λόγω οχημάτων είναι και κάποια νεότερα μοντέλα, μέχρι και του 2016.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v