Η κατασκευάστρια του Jack Daniel's προειδοποιεί για δυσκολίες

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αναδυόμενες αγορές δεν επιτρέπουν στους καταναλωτές να αγοράζουν τα ακριβά αμερικανικά ουίσκι της εταιρίας. Αναμένει πλέον χαμηλότερη ανάπτυξη πωλήσεων για το οικονομικό έτος 2016.

Η κατασκευάστρια του Jack Daniels προειδοποιεί για δυσκολίες

Η Brown-Forman Corp προειδοποίησε την Τετάρτη πως δυσκολίες στις αναδυόμενες αγορές θα πλήξουν τα μελλοντικά της αποτελέσματα και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει μεταφέροντας τη διαφημιστική και προωθητική στήριξη από περιοχές όπως η Ασία και η Ρωσία σε άλλες πιο στέρεες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη.

Σύμφωνα με το MarketWatch, η κατασκευάστρια του Jack Daniel's Tennessee Whiskey αντιμετωπίζει προκλήσεις σε αυτές τις αγορές διότι είναι πιο δύσκολο για τους καταναλωτές να αγοράζουν τα ακριβά αμερικανικά ουίσκι της.

Οι πωλήσεις στις αναδυόμενες αγορές έπεσαν κατά 11% κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 31 Ιανουαρίου, πιέζοντας 1% προς τα κάτω τις καθαρές πωλήσεις της εταιρίας συγκριτικά με πέρυσι, σε 1,08 δισ. δολάρια. Η Brown-Forman θα αναγκαστεί να περικόψει την προοπτική για τα κέρδη του 2016.

Η εταιρία αναμένει πλέον ανάπτυξη 5% στις καθαρές πωλήσεις για το οικονομικό έτος που λήγει στις 30 Απριλίου. Προηγούμενες προσδοκίες έκαναν λόγο για έξι με 7% ανάπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v