Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Μέρκελ συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο μετά το χτύπημα

Η Μέρκελ τόνισε πως το υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας θα συγκληθεί την Τετάρτη για να συζητήσει τις συνέπειες που έχει για την Γερμανία οι σημερινές επιθέσεις στο διεθνές αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών.

Η Μέρκελ συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο μετά το χτύπημα

Η Γερμανία θα συνεργαστεί με το Βέλγιο για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η Μέρκελ τόνισε πως το υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας θα συγκληθεί την Τετάρτη για να συζητήσει τις συνέπειες που έχουν για την Γερμανία οι σημερινές επιθέσεις στο διεθνές αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 34 άνθρωποι σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό.

«Θα συνεργαστούμε με όλους τους τρόπους με τις βελγικές δυνάμεις ασφαλείας, για να εντοπίσουμε, να ταυτοποιήσουμε και να τιμωρήσουμε τους δράστες των σημερινών εγκλημάτων», δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο