Η Daily Mail σε συζητήσεις για προσφορά στη Yahoo

Η Daily Mail μιλά με επενδυτές εξετάζοντας μια πιθανή προσφορά για τη Yahoo. Η τελευταία συζητά το τελευταίο διάστημα με μια ομάδα επιλεγμένων πιθανών πλειοδοτών, ενώ οι διαπραγματεύσεις με την Daily Mail είναι σε πρώιμο στάδιο.

Η Daily Mail σε συζητήσεις για προσφορά στη Yahoo

Ο βρετανικός όμιλος ενημέρωσης Daily Mail & General Trust ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις με έναν αριθμό επενδυτών σχετικά με μια πιθανή προσφορά προς τη Yahoo Inc.

«Δεδομένης της επιτυχίας των DailyMail.com και Elite Daily, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με έναν αριθμό μερών που πιθανώς θα προχωρήσουν σε προσφορές», ανέφερε σήμερα εκπρόσωπος της DailyMail.com, επιβεβαιώνοντας τις διαπραγματεύσεις που ανέφερε την Κυριακή η Wall Street Journal σε ρεπορτάζ της.

Η εκπρόσωπος τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν είναι σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή.

Η Yahoo έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε συναντήσεις με μια ομάδα επιλεγμένων πιθανών πλειοδοτών, περιλαμβανομένων του κολοσσού στις τηλεπικοινωνίες Verizon Communications, της IAC/InterActiveCorp και του CBS, αναφέρουν πηγές που επικαλείται το MarketWatch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v