Η Ericsson επεκτείνεται για να απαντήσει στην κινεζική Huawei

Η Huawei εντείνει τον ανταγωνισμό με μειώσεις τιμών και νέα προϊόντα. Η Ericsson απαντά με επέκταση σε cloud και τηλεόραση, ενώ βασίζεται στη συμφωνία με την Cisco. Αναμένεται να ανακοινώσει τις πιο αδύναμες πωλήσεις των τελευταίων πέντε τριμήνων.

Η Ericsson επεκτείνεται για να απαντήσει στην κινεζική Huawei

Η Ericsson αναμένεται να ανακοινώσει επιβράδυνση στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου, καθώς η κινεζική ανταγωνίστρια Huawei Technologies εντείνει τον ανταγωνισμό με μειώσεις τιμών και νέα προϊόντα. Προκειμένου να αναβιώσει την ανάπτυξή της, η σουηδική κατασκευάστρια εξοπλισμού δικτύων μπαίνει σε νέες περιοχές, όπως είναι το λογισμικό cloud και οι υπηρεσίες τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Η Huawei έχει ραγδαία εξελιχθεί στον τρίτο μεγαλύτερο προμηθευτή εξοπλισμού και λογισμικού ασύρματων τηλεπικοινωνιών, κερδίζοντας συμβόλαια για την οικοδόμηση και τη βελτίωση δικτύων σε όλη την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική.

Ο αυξημένος ανταγωνισμός και ο περιορισμός των δαπανών από εταιρίες τηλεφωνίας σε ΗΠΑ και Ασία, έχουν καταστήσει ζωτικής σημασίας για την τόνωση των πωλήσεων της Ericsson, τη συμφωνία της με τη Cisco Systems και την προώθησή της στην τηλεόραση και το cloud.

Παρότι η εταιρία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα τριμήνου την Πέμπτη, το Bloomberg αναφέρει πως οι πωλήσεις της μάλλον αυξήθηκαν κατά 2% σε 54,4 δισ. κορώνες (6,7 δισ. δολάρια). Πρόκειται για την πιο αδύναμη ανάπτυξη εδώ και πέντε τρίμηνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v